Zimní dovolená Itálie

22.12.2010 09:04

Předvánoční čas jsme s rodinou a přáteli strávili na prosluněné zimní dovolené v  Dolomitech :

-  fotografie -

 

 

Pár informací o místě , kde jsme strávili již  6 - tý pobyt:

 

 " V nádherné krajině leží lyžařská oblast Val di Fiemme/Obereggen, která je často označováno jako „brána do Dolomit“. Je součástí spolku Dolomiti Superski a zahrnuje pět lyžařských areálů se sjezdovkami jak pro začátečníky tak pro pokročilé lyžaře. Ale také stranou od sjezdovek nabízí region hodně možností. Zimní turistiku, sáňkování, horské chaty nebo místní vydatnou kuchyni. A to vše s kulisami majestátních Dolomit.

Mezi pět lyžařských oblastí patří Alpe di Lusia - Bellamonte, Passo Rolle, Lavazè - Jochgrimm, Alpe Cermis - Cavalese a lyžařské středisko Latemar. Tento zvláštní lyžařský areál se rozkládá od jižního Tyrolska až po severní Trentino. Na nadšené lyžaře z celého světa čeká přes 100 km sjezdovek, 50 lyžařských vleků a lanovek nejmodernější technologie a zasněžovací zařízení, která zajistí zábavu na sjezdovkách i přes nepříznivé počasí. Pro lyžaře je také připraven zdarma skibus, který jezdí mezi jednotlivými areály.

Lyžařské centrum Latemar / Obereggen (1550 - 2500 m, 48 km sjezdovek) patří k nejzasněženějším a nejpohodlnějším lyžařským střediskům v regionu Dolomit a je v provozu již od listopadu až do dubna. Obereggen je známý také pro svou vynikající kuchyni.  Gurmánské menu na zasněžené terase určitě každému lyžaři zpříjemní den....."

Cenově velmi výhodný pobyt každoročně objednaváme již v únoru, abychom ho získali ....

Kontakt

ing. Josef Zoula

j.zoula@seznam.cz

okres Olomouc

+420 774 / 714 703

Vyhledávání

MORAVIA   KNIGHT   Staffordshire   Bull   Terrier   Kennel

Anketa  " Poznej Reggi"  - ukončena  k  31.12.2009 s výsledkem :

1.zleva - " Agra" - sestra - 5%

2.zleva - Lady - matka - 21 %

3.zleva - Reggi  - 64 %

4.zleva - "Kiri" - sestra 10 %

Správná odpověď je bod č.3

Jsem členem klubu

Moravia Knight© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode